En vanlig dag i livet mitt

30 May, 2018 at 08:25

Hei folkens, hyggelig å se dere igjen.

Jeg starter denne oppdateringen nå når jeg har lunsj. (Digg burger fra kokken! Takk!)

For en dag dette har vært, masse gjester og mye å gjøre. Vi fikk en helt busslast med nye gjester i dag, samtidig med at vi hadde en busslast som skulle reise, det var helt vilt! Herlig å møte nye mennesker altså, men de trenger jo ikke komme alle sammen samtidig! Så nå håper jeg det fine været holder til i ettermiddag når jeg er ferdig, så jeg kan ta med meg fiskestanga og ta meg en deilig tur i fjellet etterpå, og bare slappe helt av og nyte livet.

Per Gynt vegen

Jeg har planer om stikke hit etter jobb, til Per Gynt Seterveg. Den starter på Vinstra, ved Sødorp og er ca. 45 km. Den møter Kvam seterveg på grensa Sødorp/Kvam. Turen over østfjellet til Kvam er utrolig flott, og byr på mange “godbiter” fra fjell-Norge. Etter bare 2,5 km passerer du Per Gynt-gården Hågå, hvor forbildet til Ibsens Peer Gynt engang skal ha bodd. Gården har 18 gamle hus, og er i privat eie, men er deler av året åpen for overnatting! Jeg har ikke bestemt meg om jeg overnatter her eller finner et sted jeg slår opp teltet, eller bare reiser hjem seinere i kveld.

Pokerturnering

Favoritt nettcasinoet mitt har nemlig en kul pokerturnering i kveld, så jeg lurer litt på om jeg skal gå for en «kombo», jeg syns egentlig jeg fortjener det etter en dag som denne! En liten tur ut å fiske litt middag, før jeg reiser hjem igjen og steker fangsten, og så ser om jeg kan fange noe cash også i den turneringen på nettet.

Klokka 20.00

Da har jeg kommet hjem, det ble løsning nummer 2. Jeg stakk opp til begynnelsen av Per Gynt veien på Vinstra, og gikk litt innover til et lite vann jeg vet om. Fant fram fiskestanga, valgte å fiske med mark i dag, og det virka gitt! 2.5 timer og jeg hadde fått 3 røyer på 400-500 gram stykket, og en fjellørret på 750. Nå er 2 røyer fortært, og resten av fisken i fryseren til helga, da skal jeg grille den og lage potetsalat. Og sånn går nu daga’n, nå skal jeg sette meg foran PCen og se om jeg har like flaks i poker!