Steder å overnatte hvis du besøker Rondane

18 June, 2018 at 09:10

Rondane høyfjellshotell

Rondane høyfjellshotell var Norges første Spa, og åpnet i 1999. Hvis du skal en tur til Rondane er dette et must av luksus du må få med deg. Tenk deg så deilig da, etter 4 dagers vandretur i fjellet, så kommer du hit til en Spa Behandling før du skal hjem?

Tenk deg da, etter en lang tur i fjellet hvor du føler deg sliten, trøtt og møkkete, kan du avslutte med den absolutte luksusen det er å komme på Spa? Eller hvis du bare har lyst til å ta en avslappet helg unna alt kjas og mas er dette et fint sted å reise også, ikke så alt for langt å kjøre fra hverken Trondheim, Bergen eller Oslo!

Mange muligheter

Men det finnes mange andre hoteller, hytter og leiligheter tilgjengelig i nærheten av Rondane, for eksempel Rondane Hytter og Leiligheter, Rondeslottet Høyfjellshotell, Thon Hotel Otta, Sjoa Gjestehus & Vandrerhjem, Heidal Rafting i Sjoa, Putten Seter og jeg kan fortsette, det er virkelig mange å velge imellom, det kommer helt an på hva du er ute etter, for dette området kan tilby det meste.

Hytter/Leiligheter

Hvis du ikke har lyst til å være på hotell, men heller vil ha litt privat luksus, kan du få det ved å leie deg en hytte i stedet. Hyttene har som regel en veldig høy standard.

Det finnes flere hotell i området som i tillegg til vanlig hotelldrift og hytter også har leiligheter man kan leie. Hvis man for eksempel kun er to eller en liten gruppe kan utleieleiligheter i regi av hotellene være en fin løsning. Her kan man også kombinere luksus og turliv i en god blanding, hvis det er den opplevelsen man er ute etter, de beste fra begge verdener på en måte.

Rike valgmuligheter

Man har selvfølgelig også mulighet til å overnatte i telt i Rondane hvis man ønsker det, eller man kan kombinere litt på hotell, litt i telt osv. Dette er et område med massevis av tilbud, for både barnefamilier og voksne turgåere, eller ungdommer som kommer spesielt på vinterstid for å nyte skisport og det som følger med. Alle vil kunne finne sin egen måte å kose seg på her, jeg tror nok både herren og fruen i familien vil bli glad for en tur til vår nydelige nasjonalpark og de flotte områdene rundt.

Siden det er så mye forskjellig man kan ta seg til og være med på, vil nok kun en enkelt tur hit bare vekke interessen for å utforske Rondane, og man vil ønske å komme tilbake for å se og være med på mer. Og som sagt, du kan finne akkurat den typen overnatting du er ute etter, alt fra teltplasser og private leiligheter til luksus Spa opphold.